Potrzebujesz gluten free, lacto ovo vegetarian i primal hor d ' oeuvre? Zupa z ogórków i orzechów włoskich może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 20g tłuszczu i w sumie 235 kalorii. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli, czosnku, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Raita Ogórkowo-Orzechowa, Gazpacho Z Orzecha Włoskiego I Ogórka, oraz Borani-e Khiar (Sałatka z ogórka, orzecha włoskiego i jogurtu).
Instrukcje
1
Pokrój ogórki w małe kostki i odstaw do dużej miski. Za pomocą moździerza zmiażdż czosnek, orzechy włoskie, kolendrę i sól, dodaj olej i kontynuuj dokładne mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Masia de la Luz Cava Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.