Zupa ogórkowa z kremem Wasabi-awokado

Zupa ogórkowa z kremem Wasabi-awokado może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 108 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka przyprawionego octu ryżowego, wody, jogurtu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa ogórkowa z kremem Wasabi-awokado, Schłodzona surowa zupa z awokado ogórkowa w kremie migdałowym, oraz Plastry świeżego ogórka z wędzonym łososiem i kremem Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogórki Puree z wodą, octem i 2 łyżeczkami soli koszernej w partiach w blenderze, aż będą gładkie.
Rozgnieść razem awokado, sok z limonki i pozostałą łyżeczkę soli koszernej, aż będzie gładka.
Ubij jogurt, pastę wasabi, szczypiorek i pieprz do smaku.
Tuż przed podaniem zmiksuj zupę partiami z lodem, aż będzie gładka.
Podawać posypane kremem z awokado.