Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj zupy ogórkowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 180 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,12 USD za porcję. Mieszanka migdałów, śmietany, pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Orzeźwiająca miska ... zupy? O tak! Zupa Ogórkowa, Zupa z awokado i ogórka (aka "Detox Soup"), oraz Zupa Ogórkowa podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ogórki obrać, przekłuć wzdłuż o połowę i usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Nasiona
2
Pokroić na kawałki. W blenderze przykryj i puree ogórki i bulion w małych partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przełożyć do dużej miski; wymieszać ze śmietaną, octem, solą i czosnkiem, aż się dobrze wymieszają. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Ocet
Czosnek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Udekoruj pomidorami, migdałami, cebulą i pietruszką.