Zupa Niedzielna Na Farmie
Niedzielna zupa Farmhouse może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka gałki muszkatołowej, woda, niebielona mąka plus dodatkowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sunday Farmhouse Chicken, Zupa Farmerska, oraz Rosół Wiejski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kopiec mąki na powierzchni roboczej (najlepiej drewnianej) i zrobić dużą studnię w środku opuszkami palców. Wymieszać razem jajko i ciepłą wodę w małej misce, następnie dodać do dobrze i delikatnie ubić widelcem, stopniowo włączając płytkie skrawki z wewnętrznej ściany mąki, podtrzymując Na zewnątrz ściany drugą ręką. Nadal stopniowo ubijaj mąkę w ten sam sposób, przełączając się na skrobak do ciasta, aby włączyć ostatnie kawałki mąki do ciasta. (Ciasto będzie wyglądać szorstko i niechlujnie.)
Zagnieść ciasto, dodając trochę mąki, jeśli ciasto staje się zbyt lepki, aż satynowy i elastyczny, około 10 minut. Owinąć ciasto w folię i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut, ale nie więcej niż 4 godziny.
Ciasto podzielić na 4 kulki.
Pokrój wypełnione ciasto na małe nieregularne kawałki (około 1/2 do 3/4 cala) kółkiem do ciasta. Szczypta krawędzie kawałków do ponownego zamknięcia, ułóż w 1 warstwie na dużym stojaku i przykryj ręcznikiem kuchennym.
Pracując z 1 kulką ciasta na raz, powtórz procedurę z pozostałym ciastem. Rezerwa pozostała filiżanka sera do serwowania.
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w garnku 4-do 5-quart i doprawić solą i pieprzem.
Dodać wypełniony makaron i dusić, częściowo pokryte, do miękkości, 2 do 3 protokół.
* Makaron nadziewany można zrobić 8 godzin wcześniej i schłodzić, luźno przykryć, po 2 godzinach. Gotować w bulionie do miękkości, około 5 do 7 minut.* Wypełniony makaron można umieścić w zamrażarce na blasze do zamrożenia, a następnie przenieść do zamykanej torby zamrażarki i zamrozić do 1 miesiąca.
Dodaj mrożony makaron do bulionu i gotować do miękkości, 5 do 7 protokół.