Zupa Niedzielna Na Farmie

Zupa Niedzielna Na Farmie
Niedzielna zupa Farmhouse może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka gałki muszkatołowej, woda, niebielona mąka plus dodatkowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sunday Farmhouse Chicken, Zupa Farmerska, oraz Rosół Wiejski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kopiec mąki na powierzchni roboczej (najlepiej drewnianej) i zrobić dużą studnię w środku opuszkami palców. Wymieszać razem jajko i ciepłą wodę w małej misce, następnie dodać do dobrze i delikatnie ubić widelcem, stopniowo włączając płytkie skrawki z wewnętrznej ściany mąki, podtrzymując Na zewnątrz ściany drugą ręką. Nadal stopniowo ubijaj mąkę w ten sam sposób, przełączając się na skrobak do ciasta, aby włączyć ostatnie kawałki mąki do ciasta. (Ciasto będzie wyglądać szorstko i niechlujnie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zagnieść ciasto, dodając trochę mąki, jeśli ciasto staje się zbyt lepki, aż satynowy i elastyczny, około 10 minut. Owinąć ciasto w folię i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut, ale nie więcej niż 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1
Ciasto podzielić na 4 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
2
Pokrój wypełnione ciasto na małe nieregularne kawałki (około 1/2 do 3/4 cala) kółkiem do ciasta. Szczypta krawędzie kawałków do ponownego zamknięcia, ułóż w 1 warstwie na dużym stojaku i przykryj ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3
Pracując z 1 kulką ciasta na raz, powtórz procedurę z pozostałym ciastem. Rezerwa pozostała filiżanka sera do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w garnku 4-do 5-quart i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać wypełniony makaron i dusić, częściowo pokryte, do miękkości, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron NadziewanyMakaron Nadziewany
3
Podawać zupę z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
1
* Makaron nadziewany można zrobić 8 godzin wcześniej i schłodzić, luźno przykryć, po 2 godzinach. Gotować w bulionie do miękkości, około 5 do 7 minut.* Wypełniony makaron można umieścić w zamrażarce na blasze do zamrożenia, a następnie przenieść do zamykanej torby zamrażarki i zamrozić do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron NadziewanyMakaron Nadziewany
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Dodaj mrożony makaron do bulionu i gotować do miękkości, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn