Zupa Miso z tofu i Nori
Przepis zupa Miso z Tofu i Nori może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 251 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać edamame, zielona cebula, tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Miso z Tofu, Zupa Miso z tofu i Enoki, oraz Zupa Miso Z Tofu I Jarmuż dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować 6 szklanek wody. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i ubijać miso.
Dodaj edamame i gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać tofu i sos sojowy.
Odstawić 3 minuty do ogrzania.
Podzielić na miseczki i top z kilkoma posypkami pasków nori i trochę zielonej cebuli.
* Znajdź miso w sekcji produktów chłodniczych na rynku.