Zupa Miso

Zupa Miso
Zupa Miso to bezglutenowe i wegańskie zupa. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.38 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, dwie szalotki, kombu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, oraz Zupa Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kombu i wodę w średnim garnku i odstaw na 30 minut. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KombuKombu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Usunąć kombu. Wymieszaj jedną szklankę bulionu do miski i wymieszaj z pastą miso i sosem sojowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
KombuKombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj Por do bulionu i gotuj na wolnym ogniu przez pięć minut. Następnie dodać marchew, papryka, i shiitakes i gotować na wolnym ogniu przez trzy minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodaj szpinak i gotuj na wolnym ogniu przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Wyjąć z ognia i wymieszać mieszaninę miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn