Usuń kombu szczypcami i zarezerwuj do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombu
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Posypać płynem Katsuo bushi i zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Odstawić na 3 minuty, a następnie przelać przez sito wyłożone gazą do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przygotuj zupę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Podgrzać Pozostałe dashi w rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, a następnie delikatnie wymieszać z tofu. Dusić 1minute i usunąć z ognia. Natychmiast wymieszać mieszaninę miso i zieleni scallion i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dashi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Heat remaining dashi in saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu. Simmer 1minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and and scallion greens and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Dashi
Miso
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania