Zupa Minestrone ze słodką kiełbasą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 100g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1848 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.58 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest idealny do Jesień. Mieszanka kopru włoskiego, selera, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zbilansowana dieta: zupa Minestrone z kiełbasą z indyka i koprem włoskim, Kiełbasa minestrone, oraz Włoska Kiełbasa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę EVOO w garnku do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać makaron i tosty do głębokiego złota, orzechowy i pachnące, następnie usunąć makaron i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Dodać pozostałe 2 łyżki EVOO i podnieść ciepło trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
4
Dodać kiełbasę i gotować, aż rumiane, a następnie przenieść kiełbasę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Dodać marchew, koper włoski, czosnek i cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować do miękkości, o 10 protokół. Kiełbasę wrzucić do garnka i dodać fasolę oraz płyn do kłusowania kurczaka. Korzystając z dużych otworów tarki pudełkowej, zetrzyj pomidory na tarce do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do Pudełek
Słonina Wieprzowa
6
Dodać rozmaryn i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Zupę dusić, aby połączyć smaki. Powrót zupy do wrzenia, mieszać w tosty makaron i gotować aż al dente. Wrzucić zupę do płytkich miseczek i ułożyć serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chochla
7
Podawać z bułeczkami ciabbatta. Uwaga kucharza: jeśli zupa nie jest podawana od razu, ostudzić i przechowywać w lodówce przed dodaniem makaronu. Zagotować i ugotować makaron zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(dostosuj Według Własnego Gustu)
8
Umieść kurczaka w garnku i dodaj liście laurowe, marchew, seler, cytryny, cebulę, pieprz, rozmaryn, tymianek i trochę soli. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i kłusować kurczaka przez 1 godzinę. Gdy kurczak jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, Odrzuć skórę i kości i oddziel mięso na kawałki wielkości kęsa. Odcedzić zapas i zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.