Zupa minestrone grubej babci
Zupa minestrone grubej babci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 467 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Jeśli masz pietruszkę, czosnek w proszku, sałatka z trzech fasoli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Kremowa Zupa Z Korzenia Selera I Jabłka Granny Smith, Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz włoską przyprawę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, nasiona selera, pietruszkę, tymianek, Bazyl, oregano, sól, czarny pieprz i liść laurowy w małej misce.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować łokieć makaron we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło razem w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować i wymieszać marchew, seler, i cebula aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół.
Dodaj czosnek, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, cukinię i włoską mieszankę przypraw; wymieszaj, aby połączyć.
Wymieszaj pomidory i ich sok, sos pomidorowy, sałatka z trzech fasolek, fasolka szparagowa i rosół z kurczaka w przyprawionej mieszance warzywnej. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż smaki są mieszane, o 30 protokół. Przed podaniem wymieszać z makaronem łokciowym.