Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem
Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z kanapkami z grillowanym serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 18g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, ser cheddar, wewnętrzne łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem, Zimowa Zupa pomidorowo-kukurydziana Gabrielle, oraz Francuska Zupa Cebulowa Kanapki Z Grillowanym Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 łyżki oleju i masła w dużym garnku z pokrywką szczelnie na średnim ogniu, aż masło się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać seler i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Cebula
3
Dodać czosnek i koper włoski i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Czosnek
4
Dodać żółty dyni i cukinii, doprawić solą, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółty
Cukinia
Sól
5
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa o 1 cal i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Woda
6
Dodać kalafior i fasolkę szparagową i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Fasola Szparagowa
7
Dodaj jarmuż, szpinak i escarole, mieszając, aż zielenina zacznie więdnąć i powróci do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
Szpinak
Zieloni
Jarmuż
8
Dodaj więcej wody w razie potrzeby, aby pokryć warzywa o cal płynu. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa zaczną zmiękać, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Woda
1
Rozgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połowę kromek chleba ułożyć na powierzchni roboczej i rozłożyć połową majonezu. Odwróć kromki chleba i równomiernie podziel ser między plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Ser
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
3
Pozostałe kromki chleba rozłóż z pozostałym majonezem i ułóż je majonezem do góry nad serem, aby uformować 10 kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Ser
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
4
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą lub patelnię na średnim ogniu do gorąca, około 4 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Miejsce 2 do 3 kanapki na patelni i gotować, aż DNA są złociste i ser zaczyna się topić, o 5 protokół. Flip kanapki i gotować, aż drugie strony są złociste i ser jest całkowicie stopiony, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przełożyć na blachę do pieczenia i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórz z pozostałymi kanapkami.Gdy wszystkie kanapki są gotowane, wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
7
Niech ostygnie 1 do 2 minut przed cięciem każdej kanapki w half.To podawać: polać zupę na miseczki i posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego