Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem

Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem
Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z kanapkami z grillowanym serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 18g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, ser cheddar, wewnętrzne łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa minestrone Gabrielle Hamilton z grillowanymi kanapkami z serem, Zimowa Zupa pomidorowo-kukurydziana Gabrielle, oraz Francuska Zupa Cebulowa Kanapki Z Grillowanym Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oleju i masła w dużym garnku z pokrywką szczelnie na średnim ogniu, aż masło się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać seler i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
3
Dodać czosnek i koper włoski i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
4
Dodać żółty dyni i cukinii, doprawić solą, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
CukiniaCukinia
SólSól
5
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa o 1 cal i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
6
Dodać kalafior i fasolkę szparagową i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
7
Dodaj jarmuż, szpinak i escarole, mieszając, aż zielenina zacznie więdnąć i powróci do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
SzpinakSzpinak
ZieloniZieloni
JarmużJarmuż
8
Dodaj więcej wody w razie potrzeby, aby pokryć warzywa o cal płynu. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa zaczną zmiękać, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
1
Rozgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połowę kromek chleba ułożyć na powierzchni roboczej i rozłożyć połową majonezu. Odwróć kromki chleba i równomiernie podziel ser między plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
3
Pozostałe kromki chleba rozłóż z pozostałym majonezem i ułóż je majonezem do góry nad serem, aby uformować 10 kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
4
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą lub patelnię na średnim ogniu do gorąca, około 4 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Miejsce 2 do 3 kanapki na patelni i gotować, aż DNA są złociste i ser zaczyna się topić, o 5 protokół. Flip kanapki i gotować, aż drugie strony są złociste i ser jest całkowicie stopiony, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć na blachę do pieczenia i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórz z pozostałymi kanapkami.Gdy wszystkie kanapki są gotowane, wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Niech ostygnie 1 do 2 minut przed cięciem każdej kanapki w half.To podawać: polać zupę na miseczki i posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
8
Podawać z grillowanymi kanapkami z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Składniki

10krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1średnia Głowakalafior, rdzeń i pokroić w 3/4-calowe różyczkikalafior, rdzeń i pokroić w 3/4-calowe różyczki4wewnętrzne łodygi selera, liście i łodygi cienko pokrojonewewnętrzne łodygi selera, liście i łodygi cienko pokrojone3kostki bulionowe z kurczaka, plus więcej w razie potrzebykostki bulionowe z kurczaka, plus więcej w razie potrzeby1głowyescarole, rdzeniowane i liście grubo posiekaneescarole, rdzeniowane i liście grubo posiekane2smallsCebulki kopru włoskiego, dno przycięte i cienko pokrojoneCebulki kopru włoskiego, dno przycięte i cienko pokrojone51 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejząbki czosnku, pokrojone na części i rozbiteząbki czosnku, pokrojone na części i rozbite2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasolka szparagowa, przycięta i pokrojona w 1-calowe kawałkifasolka szparagowa, przycięta i pokrojona w 1-calowe kawałki1bunchczarny jarmuż (znany również jako Lacinato, Tuscan, cavolo nero lub dinosaur kale), twarde łodygi usunięte i liście pokrojone na kawałki wielkości kęsaczarny jarmuż (znany również jako Lacinato, Tuscan, cavolo nero lub dinosaur kale), twarde łodygi usunięte i liście pokrojone na kawałki wielkości kęsa10krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia10cale20-grube) kromki chleba rustykalnego (z ok. 1 1/2 bochenka)20-grube) kromki chleba rustykalnego (z ok. 1 1/2 bochenka)4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.rozdrobniony ekstra ostry ser cheddarrozdrobniony ekstra ostry ser cheddar1bunchszpinak, umyte, łodygi przycięte i grubo posiekaneszpinak, umyte, łodygi przycięte i grubo posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone (1/4 patyczka)masło niesolone (1/4 patyczka)10krewetki i żyłkiWodaWoda1łyżka czerwony ocet winnycebula żółta, drobno posiekanacebula żółta, drobno posiekana4smallsżółty squash, nasiona usunięte i średnie kostkiżółty squash, nasiona usunięte i średnie kostki21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcukinia, pestki usunięte i średnia kostkacukinia, pestki usunięte i średnia kostka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia32
Magazyn