Zupa Minestrone
Przepis Zupa Minestrone może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 3 godziny i 50 minut. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Dobrze sprawdza się jako niedrogie danie główne dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, marchewkę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Minestrone, Niskotłuszczowa Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pieczeń wołową, wodę i liście laurowe w dużym czajniku lub holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 3 godzin.
Wyjąć mięso z bulionu; ostudzić.
Dodać cebulę, marchew i seler do bulionu; gotować przez 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Mięso pokroić na kawałki wielkości kęsów; dodać do bulionu.
Dodaj pomidory, sos pomidorowy, pietruszkę, przyprawy, fasolę, groszek i fasolę. Gotować, aż warzywa są gotowe, około 10 minut.
Dodać makaron i podgrzać.
Usunąć liście laurowe. Kadzi do misek do zupy; posypać parmezanem.