Przepis Zupa Minestrone może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 6 godzin i 30 minut. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Udaj się do sklepu i odebrać 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, parmezan, muszle makaronu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Minestrone, Niskotłuszczowa Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Opatrunek ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Dodać cebulę, seler i marchew; gotować 2 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Wlać do wolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Dodać fasolę, pomidory, bulion, wodę i przyprawy; wymieszać. Pokrywa z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wióry Drzewne
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Suszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną Kostkę
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
5
Gotować na niskim 6 godzin (lub na wysokim 3 godzin).
6
Makaron wymieszać; gotować 10-15 min. albo dopóki makaron nie będzie miękki. Top z serem tuż przed podaniem.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.