Zupa marchewkowo-Kminkowa
Zupa marchewkowo-Kminkowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kminek, niskosolny bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kminek-sałatka z pieczonej marchewki i fety, Sałata Z Buraków, Kapusty I Marchwi Z Kminkiem, oraz Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć 1 minutę.
Dodać marchew i podsmażyć, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Dodać kminek i gotować 30 sekund.
Dodaj 1 puszkę bulionu. Przykryć i dusić, aż marchew będzie miękka, o 35 protokół.
Przełożyć zupę do procesora; puree. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Powrót zupy do rondla i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przerzedzenie z więcej bulionu, jeśli jest zbyt gęsty.
Mix w aquavit. Chochla do misek.
Udekorować natką pietruszki i podawać.