Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Zapiekana zupa marchewkowo-jabłkowa ze świeżą miętą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 135 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka mielonego ziela angielskiego, imbiru, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Przyprawiona fioletowa zupa z marchwi, kolendry i mięty, Sałatka ze świeżą marchewką, Peanem i miętą, oraz Przepis Na Świeżą Sałatkę Z Marchwi, Peanu I Mięty.
Instrukcje
1
Tłuszcz z kurczaka rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodaj wszystkie marchewki, bulion, 3/4 szklanki jabłka i imbir; doprowadzić do wrzenia. Kryć się. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka, o 20 protokół.