Zupa marchewkowa, jabłkowa i imbirowa
Zupa marchewkowa, jabłkowa i imbirowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Mieszanka bulionu warzywnego, sól koszerna, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Marchewkowo-Jabłkowa Imbirowa, Zupa Marchewkowa, Jabłkowa I Imbirowa, oraz Sok jabłkowy, marchewkowy i imbirowy.
Instrukcje
Podsmażyć szalotki na gorącym oleju w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości. Wymieszać z marchewką i jabłkiem; gotować, często mieszając, 2 do 4 minut lub aż jabłko będzie miękkie.
Dodaj imbir i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę. Wymieszać bulion i skórkę; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż marchewki będą miękkie. Wymieszać z solą, sokiem z limonki i pieprzem.
Zdjąć z ognia. Mieszankę przetwarzać za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka.