Zupa marchewkowa, jabłkowa i imbirowa

Zupa marchewkowa, jabłkowa i imbirowa
Zupa marchewkowa, jabłkowa i imbirowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Mieszanka bulionu warzywnego, sól koszerna, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Marchewkowo-Jabłkowa Imbirowa, Zupa Marchewkowa, Jabłkowa I Imbirowa, oraz Sok jabłkowy, marchewkowy i imbirowy.

Instrukcje

1
Podsmażyć szalotki na gorącym oleju w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości. Wymieszać z marchewką i jabłkiem; gotować, często mieszając, 2 do 4 minut lub aż jabłko będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj imbir i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę. Wymieszać bulion i skórkę; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż marchewki będą miękkie. Wymieszać z solą, sokiem z limonki i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Zdjąć z ognia. Mieszankę przetwarzać za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn