Zupa makaronowo-serowa
Zupa z makaronem i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 23G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz mąkę, sól koszerną, makaron łokciowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 450 stopni F. doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety; odcedzić.
Blachę do pieczenia rozpylić sprayem do gotowania i ułożyć na niej plastry pomidora i bagietki w jednej warstwie; doprawić solą i pieprzem.
Piec, aż chleb będzie złoty kolor, o 7 protokół.
Mielić szalotki, marchew i seler w robocie kuchennym. Rondel spryskać sprayem do gotowania.
Dodać warzywa i gotować na średnim ogniu, aż zmiękną, 4 do 5 protokół.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, 2 protokół. Stopniowo mieszać w bulionie i doprowadzić do wrzenia; gotować, mieszając, aż zgęstnieje, 6 do 7 minut.
Dodać mleko, sery i makaron i mieszać, aż sery się stopią. Doprawić pieprzem. Top tosty z pomidorami; podawać na zupie.
Zdjęcia Antonis Achilleos