Zupa makaronowa pełnoziarnista z zieleniną i parmezanem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z makaronem pełnoziarnistym z zieleniną i parmezanem. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście jarmużu, sok z cytryny, spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Obfita zupa zbożowa z fasolą i zieleniną, Wiosenna Zupa Z Zieleni I Makaronu, oraz Parmezan, Biała Fasola I Zupa Z Jarmużu Z Rozdartym Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na dużym ogniu doprowadzić bulion z kurczaka do wrzenia.
Dodać jarmuż, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować 2 protokół.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nie miękkie, 4 do 7 minut lub zgodnie z instrukcją opakowania. Podczas gotowania makaronu użyj obieraczki do warzyw, aby ogolić ser na paski około 3 cali. długi i 1/2 cala. szerokie (paski nie muszą być dokładne).
Tuż przed podaniem wymieszaj sok z cytryny, a następnie podziel zupę na 6 misek. Top każdej misce z serem i posypanie płatków chile, jeśli chcesz.