Zupa kukurydziana z łososiem wędzonym na gorąco
Zupa kukurydziana z łososiem wędzonym na gorąco to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, cebula, ziarna kukurydzy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Kukurydziana Z Łososia Wędzonego, Kremowy wędzony łosoś, kozi ser, kukurydza i ziemniaki, oraz Zupa Z Łososia Wędzonego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół.
Dodać ziemniaki i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Dodać kukurydzę i kukurydzę w śmietanie; gotować 5 minut. Wymieszać z papryką. Chochla 1 1/4 szklanki chowder do każdego z 4 miski zupy. Łososia podziel równomiernie między miseczki.
Każdą porcję udekorować 1 łyżeczką szczypiorku.