Zupa kukurydziana z krewetkami
Zupa kukurydziana z krewetkami to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, śmietany, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa z krewetek i kukurydzy, Zupa kukurydziana z krewetkami, oraz Zupa Z Czerwonych Krewetek Z Kukurydzą.
Instrukcje
Połączyć bulion z kurczaka, kukurydza, cebula, papryka, marchew, ziemniaki, liść laurowy, 1 szklanka wody i 1 łyżeczka. sól w powolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż warzywa będą miękkie, o 6 godzin.
Przecier 3 szklanki zupy w blenderze i powrót do powolnej kuchenki. Wymieszaj krewetki. Przykryć i gotować, aż krewetki są różowe i firmy, 10 do 15 minut. Wymieszać w śmietanie, w razie potrzeby, i gotować do ogrzania przez, O 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem, posypać natką pietruszki i podawać.