Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać kukurydza Chowder z kiełbasą spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, masło, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zupa kukurydziana i kiełbasa, Kiełbasa Kukurydza Chowder, oraz Kiełbasa Ziemniaczana Kukurydza Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę; gotować 2 1/2 protokół lub do miękkości. Wmieszać ziemniaki i kolejne 5 składników( przez kukurydzę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Wyjąć 2 filiżanki, czysty, i wrócić do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wymieszać kiełbasę i mleko na małym ogniu; gotować do zgęstnienia (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę