Zupa kukurydziana z boczkiem
Zupa kukurydziana z boczkiem może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ostry ser cheddar, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Zupa Kukurydziana Z Boczkiem, Zupa kukurydziana z boczkiem, oraz Zupa kukurydziana z boczkiem z Jalapeño Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub do chrupkości.
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach, zastrzegając kapiele w holenderskim piekarniku. Pokruszony bekon.
Podsmażyć cebulę, papryka, i czosnek w gorących kapiących na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Dodaj mąkę i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę.
Ziemniaki wymieszać z 4 dodatkami i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać w pomidory i zielone chiles i ser; gotować na wolnym ogniu 1 minutę lub aż ser się rozpuści. Doprawić solą do smaku.
Podawać z pokruszonym boczkiem.
* 3 filiżanki mrożonych ciastek w stylu country można zastąpić.