Zupa kukurydziana wędzona z chrupiącą skórką kaczki

Zupa kukurydziana wędzona z chrupiącą skórką kaczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonej zupy kukurydzianej z chrupiącą skórką kaczki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka ziemniaków russet, papryka, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crispy-Skin Grillowana Kaczka Confit, Zupa Kukurydziana Z Łososia Wędzonego, oraz Kiełbasa Wędzona Kukurydza Chowder.

Instrukcje

1
Składniki dobrze wymieszać i używać do sezonowania ciemnego mięsa przed paleniem. Resztki przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Umyć i osuszyć piersi kaczki. Ostrym nożem zdobądź skórę i tłuszcz, uważając, aby nie przeciąć mięsa. Obie strony piersi posmarować suchym masażem i schłodzić do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Przygotuj palacza zgodnie z instrukcjami producentów, używając preferowanego drewna do palenia.
4
Umieść dwa kłosy kukurydzy na Dolnym stojaku tuż nad miską na wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ułożyć skórkę kaczki na górnej półce nad kukurydzą. Dym, aż kaczka się ugotuje, około 40-50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cała KaczkaCała Kaczka
6
Usuń kaczkę i kukurydzę z palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cała KaczkaCała Kaczka
7
Gdy kukurydza ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wyciąć ziarna z uszu do dużej miski i wyrzucić kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Pokroić ziarna z czterech pozostałych kłosów w tę samą miskę i zarezerwować kolby na czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Usunąć skórę z jednej połowy piersi kaczki i posiekać. W dużym, ciężkim garnku na małym ogniu Renderuj tłuszcz ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Usuń chrupiącą skórę z garnka łyżką szczelinową i umieść na wyłożonym ręcznikiem papierowym talerzu do ostygnięcia. Wyrzucić tłuszcz na 1 łyżkę, która pozostaje w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Dodaj 1 łyżkę masła do tłuszczu z kaczki i zwiększ temperaturę do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
12
Podsmażyć cebulę, paprykę i seler w tłuszczu z kaczki i maśle, aż zwiędną. Nie brązowiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
13
Dodać kolby kukurydzy i pozostałe składniki przez ziemniaki. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół. Odrzuć kolby kukurydzy, gałązkę tymianku, szałwię i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
14
Przełożyć zupę do blendera partiami i czystą, aż będzie gładka. (Aby uzyskać aksamitną konsystencję, przecedzić zupę przez sitko o drobnej siatce i nacisnąć na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej płynu, a następnie wyrzucić ciała stałe.) Wymieszać z grubą śmietaną lub pół na pół i dostosować przyprawę do smaku. Aby służyć, zupa z kadzi do misek i top z chrupiącą skórką z kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn