Zupa kukurydziana i Squash
Zupa kukurydziana i Squash to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 133 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, masło, squash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, który nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa kukurydziana i Squash z chrupiącą pancettą, zupa kukurydziana, jak zrobić zupę kukurydzianą / soup s, oraz Gnocchi Z Kabaczkiem I Słodką Kukurydzą.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; przykryć i gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać kukurydzę i kolejne 4 składniki (przez pieprz); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Lekko schłodzić.
Połowę mieszanki kukurydzy umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Mieszankę kukurydzy przecedzić przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną kukurydzy.
W razie potrzeby udekoruj plastrami kwiatu squasha.