Zupa Kukurydziana Bez Laktozy
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Zupa kukurydziana bez laktozy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka selera, pietruszki, porów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gluten Free Nabiał Kukurydza Chowder, Skórki Ziemniaczane Jalapeno Popper {Bez Laktozy; Bezglutenowe}, oraz Jajka pieczone z dymną karmelizowaną cebulą i zwiędłym boczniakiem {bez laktozy; bezglutenowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku 3 quart na dużym ogniu, połączyć ziemniaki z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Gotować przez godzinę, dodając wodę do przykrycia ziemniaków w razie potrzeby.
Dodać seler, por i szalotki i gotować przez kolejną godzinę.
Zmniejszyć ogień do niskiego, dodać kukurydzę i pietruszkę i podgrzać.
Dodać Nie-śmietanka mleczna tuż przed podaniem. Smacznego!