Zupa Kukurydziana

Zupa Kukurydziana
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa kukurydziana może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka ziemniaków, tymianek, kukurydza kernel, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Kukurydziana, Zupa z szynki i kukurydzy, oraz Zupa kukurydziana z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Drenaż.
3
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn