Zupa Kukurydziana

Zupa Kukurydziana
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa kukurydziana może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka ziemniaków, tymianek, kukurydza kernel, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Kukurydziana, Zupa z szynki i kukurydzy, oraz Zupa kukurydziana z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Drenaż.
3
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn