Zupa Kukurydziana

Zupa Kukurydziana
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa kukurydziana może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka ziemniaków, tymianek, kukurydza kernel, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Kukurydziana, Zupa z szynki i kukurydzy, oraz Zupa kukurydziana z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Drenaż.
3
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn