Zupa Kukurydziana
Zupa kukurydziana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 502 kalorie, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz krakersy z ostryg, gigantyczne stalówki kukurydziane, klasyczną zupę ziemniaczaną Campbella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Zupa Kukurydziana, Zupa Kukurydziana I, oraz Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać boczek przez 20 do 30 sekund w kuchence mikrofalowej; odstawić.
Na patelnię z sosem wlać śmietanę z zupy ziemniaczanej.
Dodać mleko i kukurydzę. Ugotowany boczek rozbijamy na małe kawałki, a następnie mieszamy do patelni z sosem.
Podgrzewać przez 5 minut lub aż zupa osiągnie gotować na wolnym ogniu.
Podawać z krakersami ostryg.