Zupa kremowa z szynką i szparagami wymaga około 30 minut od początku do końca. Za 2,45 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja zawiera 394 kalorie , 21 g białka i 26 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, parmezan, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53% . Kremowa zupa ze szparagami i szynką , kremowa zupa ze szparagów i kremowa zupa ze szparagów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść szparagi w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby je przykryć; gotować, aż będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedź i odłóż na bok.
3
W dużym, ciężkim rondlu podsmaż marchewkę na maśle przez 3-5 minut; dodaj cebulę i smaż 2 minuty dłużej lub do miękkości. Wymieszaj mąkę; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; zagotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)