Zupa-krem z szynki i szparagów

Zupa-krem z szynki i szparagów
Zupa kremowa z szynką i szparagami wymaga około 30 minut od początku do końca. Za 2,45 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja zawiera 394 kalorie , 21 g białka i 26 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, parmezan, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53% . Kremowa zupa ze szparagami i szynką , kremowa zupa ze szparagów i kremowa zupa ze szparagów są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść szparagi w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby je przykryć; gotować, aż będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedź i odłóż na bok.
3
W dużym, ciężkim rondlu podsmaż marchewkę na maśle przez 3-5 minut; dodaj cebulę i smaż 2 minuty dłużej lub do miękkości. Wymieszaj mąkę; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; zagotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać bulion, szynkę, pieczarki i zarezerwowane szparagi. Zredukować ciepło; dodać śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Podgrzać, ale nie gotować.
6
Dodaj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
7
W razie potrzeby udekoruj parmezanem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn