Zupa krem z Pora
Zupa krem z Pora może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rozmaryn, mleko, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa krem z Pora, Zupa Krem Z Porów, oraz Zupa krem z Pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pory, bulion, 1/2 łyżeczki rozmarynu i czosnek w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wyrzucić bayleaf.
Umieścić mieszaninę pora w blenderze; proces do uzyskania gładkiej powierzchni.
Na patelni umieścić mąkę. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dodać przecierane pory i zmieloną gałkę muszkatołową; wymieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać 1/4 łyżeczki rozmarynu, masła, soli i skórki cytryny.