Zupa Krabowa

Zupa Krabowa
Need a pescatariańskie danie główne? Zupa krabowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1859 kalorii, 31g białka, oraz 178 g tłuszczu każdy. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sherry, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Krabowa, Sue ' s She Crab Soup, oraz Zupa krabowa.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu lub garnku na średnim ogniu, dodać 3/4 funta masła, marchew, seler, cebula, i czosnek i gotować, aż warzywa zaczną brązowieć, 10 do 12 protokół. Deglaze z sherry, i wymieszać i zeskrobać wszelkie kawałki. Po odtłuszczeniu dodać mąkę i wymieszać z masłem, aby stworzyć zasmażkę. Po dobrze wymieszaniu dodać bulion i śmietanę, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować przez 25 minut, mieszając, aby zupa nie przypaliła się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeża Resztkaświeża Resztka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zupę zmiksować mikserem ręcznym do mielenia warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Mięso MieloneMięso Mielone
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać przyprawę do gotowania kraba, ikrę kraba i pietruszkę i nadal gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
KrabKrab
4
Wyjąć zupę z ognia, ubić pozostałe 1/4 funta masła i wymieszać z mięsem kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
świeża Resztkaświeża Resztka
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn