Need a pescatariańskie danie główne? Zupa krabowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1859 kalorii, 31g białka, oraz 178 g tłuszczu każdy. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sherry, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Krabowa, Sue ' s She Crab Soup, oraz Zupa krabowa.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu lub garnku na średnim ogniu, dodać 3/4 funta masła, marchew, seler, cebula, i czosnek i gotować, aż warzywa zaczną brązowieć, 10 do 12 protokół. Deglaze z sherry, i wymieszać i zeskrobać wszelkie kawałki. Po odtłuszczeniu dodać mąkę i wymieszać z masłem, aby stworzyć zasmażkę. Po dobrze wymieszaniu dodać bulion i śmietanę, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować przez 25 minut, mieszając, aby zupa nie przypaliła się.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.