Zupa krabowa to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 13. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Jeśli masz pikantny-gorący sok warzywny, ziarna kukurydzy, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Zupa krabowa, Zupa Krabowa, oraz Zupa Krabowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odsączyć mięso krabowe i usunąć kawałki skorupy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
2
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku, aż będzie chrupiący; usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok. Podsmażyć cebulę i dalej 3 składniki w gorących kapiących 11 minut lub do miękkości. Wmieszać ziemniaki i kolejne 5 składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, 25 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać pomidory i kukurydzę; gotować 15 minut. Wymieszać mięso krabowe i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
3
Posypać czarnym pieprzem i od razu podawać z ciepłymi ciasteczkami z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.