Zupa Knoephla
Zupa Knoephla może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 224 kalorie, 4 g białka i 11 g tłuszczu każda. Za 49 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Jeśli masz pod ręką cebulę, wodę, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 35%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują szybką i łatwą zupę {zupa miso z makaronem soba lub fasolą mung, zupa Colcannon (akan irlandzka zupa ziemniaczano-kapuściana z boczkiem) i zupa Colcannon (inaczej irlandzka zupa ziemniaczano-kapuściana z boczkiem).
Instrukcje
Na dużej patelni rozpuść masło; gotuj ziemniaki i cebulę przez 20-25 minut lub do miękkości.
Dodaj mleko; podgrzać, ale nie gotować. Odłożyć na bok. W holenderskim piekarniku zagotuj wodę i bulion.
W międzyczasie połącz pierwsze cztery składniki knoephla i wyrób sztywne ciasto.
Zwiń w rulon o średnicy 1/2 cala. lina.
Pociąć na 1/4 cala. kawałki i wrzucić do gotującego się bulionu. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 10 minut.
Dodaj mieszaninę ziemniaków; przegrzać.
W razie potrzeby posyp natką pietruszki.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Moet & Chandon White Star () z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Moet & Chandon Biała Gwiazda ()]()
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.