Zupa Knefla II
Zupa Knefla II może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 10g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz boczek, cebula, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili.
Instrukcje
W średniej misce połącz mąkę, jajko, 1/2 szklanki wody i sól, aby uformować ciasto.
Pokroić w cienkie paski lub małe kawałki.
Przynieś duży garnek wody do wrzenia. Wymieszaj ciasto, ziemniaki i cebulę. Gotować 20 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Podczas gotowania makaronu i ziemniaków, gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry. Oszczędzaj kroplówki.
Makaron i mieszankę ziemniaczaną wrzucić do dużego garnka na średnim ogniu i połączyć z boczkiem, łyżeczką tłuszczu z boczku, mlekiem, śmietaną oraz solą i pieprzem. Dostosuj smar do smaku boczku, a mleko lub śmietanę do pokrycia. Dusić 20 minut, bez gotowania.