Zupa kiełbasowa ze szpinakiem i dzikim ryżem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać zupę z kiełbasą ze szpinakiem i dzikim ryżem spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 9 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz sól, wodę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łatwa Zdrowa Kiełbasa Szpinak Zupa Z Dzikiego Ryżu, Kiełbasa Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Kiełbasa Grzybowa I Zupa Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
Doprowadzić 1 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Dodaj dziki ryż; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub do miękkości. Odstawić.
Gotować kiełbasę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane; mieszać do kruszonki.
Kiełbasę odcedzić; odstawić.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 3 protokół.
Dodać czosnek i smażyć przez 1 minutę.
Dodać kiełbasę, 3 szklanki wody i kolejne 5 składników( woda przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wymieszaj ugotowany dziki ryż, szpinak, sól i pieprz. Zupa z kadzi do miseczek; posypać serem.