Zupa Kasztanowa z orzeszkami piniowymi i porzeczkami

Zupa Kasztanowa z orzeszkami piniowymi i porzeczkami
Zupa Kasztanowa z orzeszkami pinii i porzeczkami może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, cały 30 i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 3,21 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka selera, kasztanów), pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kuskus z orzeszkami piniowymi i porzeczkami, Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Klopsiki Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij x około 1/2 cala długości przez płaską stronę każdej skorupy kasztana.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
2
Umieść nakrętki w patelni o wymiarach 12 na 17 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Piec w piekarniku 400, aż skorupki zaczną się rozłupywać, a orzechy będą lekko miękkie (przerwa 1 otwarta do testu), 25 do 30 minut. Przytrzymaj 1 gorącą nakrętkę na raz w miękkim uchwycie i ściśnij, aby poluzować skorupę. Ściągnij skorupę i brązową skórę; użyj małego, ostrego noża, aby wyciągnąć kawałki skóry ze szczelin. Odrzuć spleśniałe lub twarde, suszone orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Tymczasem na patelni 5-do 6-quart na średnim ogniu często mieszaj cebulę, seler i nasiona kopru włoskiego w 1 łyżce oleju, aż warzywa utykają, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać bulion i kasztany; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kasztany mash łatwo, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Mieszaj mieszankę, porcję na raz, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Powrót czysty do patelni i dodać pół na pół. Wymieszać na średnim ogniu, aż do gotowania na parze, około 3 minut (około 8 minut, jeśli schłodzone).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Tymczasem na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu często mieszaj porzeczki i orzeszki piniowe w pozostałej 1/2 łyżki oleju, aż orzechy będą złote, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PorzeczkiPorzeczki
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wlać do małej miseczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Zupa z kadzi w miseczkach i na wierzchu równo z mieszanką porzeczkowo-orzechową. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PorzeczkiPorzeczki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn