Zupa Kasztanowa

Zupa Kasztanowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy kasztanowej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz, bulion z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zupa Kasztanowa, Zupa Kasztanowa, oraz Zupa Kasztanowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 3-ćwiartkowym ciężkim rondlu na małym ogniu, następnie wymieszać z selerem naciowym, marchewką i cebulą. Przykryj powierzchnię warzyw masłem z papieru woskowego lub pergaminu (strona masłem w dół) i przykryj patelnię pokrywką, następnie poć warzywa 15 minut (aby zmiękczyć).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zawiń pietruszkę, goździki i liść laurowy w gazę i związać w wiązkę sznurkiem, aby bukiet garni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GoździkiGoździki
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
3
Wyrzucić papier maślany z warzyw, następnie dodać bulion i bukiet garni i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
WarzywaWarzywa
BulionBulion
4
Dodać kasztany i Maderę i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
MaderaMadera
5
Zupa Purée w małych partiach (4 lub
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
6
w blenderze do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), przenosząc do ciężkiego rondla o pojemności od 3 do 4 litrów. Wymieszać śmietanę, pieprz i sól do smaku i podgrzać zupę na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KremKrem
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Zupę można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn