Zupa Kasztanowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy kasztanowej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz, bulion z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zupa Kasztanowa, Zupa Kasztanowa, oraz Zupa Kasztanowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 3-ćwiartkowym ciężkim rondlu na małym ogniu, następnie wymieszać z selerem naciowym, marchewką i cebulą. Przykryj powierzchnię warzyw masłem z papieru woskowego lub pergaminu (strona masłem w dół) i przykryj patelnię pokrywką, następnie poć warzywa 15 minut (aby zmiękczyć).
Zawiń pietruszkę, goździki i liść laurowy w gazę i związać w wiązkę sznurkiem, aby bukiet garni.
Wyrzucić papier maślany z warzyw, następnie dodać bulion i bukiet garni i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 20 minut.
Dodać kasztany i Maderę i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, 3 protokół.
Zupa Purée w małych partiach (4 lub
w blenderze do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), przenosząc do ciężkiego rondla o pojemności od 3 do 4 litrów. Wymieszać śmietanę, pieprz i sól do smaku i podgrzać zupę na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Zupę można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.