Zupa kapuściana II

Zupa kapuściana II
Zupa kapuściana II wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. To danie główne ma 192 kalorie, 14g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jęczmień, czosnek, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Zupa Kapuściana, oraz Zupa Kapuściana.

Instrukcje

1
Rosół z kurczaka, seler, marchew, cebula, czosnek, kapusta, jęczmień, szynka i pietruszka umieścić w dużym garnku na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
KapustaKapusta
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JęczmieńJęczmień
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn