Zupa Kalafiorowo-Serowa

Zupa Kalafiorowo-Serowa
Zupa kalafiorowo-serowa to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Mieszanka wody, ser cheddar, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 576 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa serowa kalafiorowa, Zupa Kalafiorowo-Serowa, oraz Zupa Serowa Kalafiorowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz wodę, kalafior, ziemniaki, seler, marchew i cebulę. Gotować przez 5 do 10 minut, lub do miękkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Masło rozpuścić w osobnym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i stopniowo mieszać z mlekiem. Wróć do ognia i gotuj, aż zgęstnieje. Warzywa wymieszać z płynem do gotowania, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z serem do rozpuszczenia i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
SerSer
MlekoMleko

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn