Zupa kalafiorowa z polewą z panierki anchois

Zupa kalafiorowa z polewą z panierki anchois
Zupa kalafiorowa z polewą sardeli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 703 kalorie, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka liści pietruszki płaskich liści, cebula, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z kalafiora i brukselki z polewą z Orzechów Sosnowych, Ciasto z sardelą i bułką tartą-Tortino di alici, oraz Makaron Primavera z polewą bułką tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Podgrzać EVOO w garnku do zupy na średnim lub średnim ogniu. Masło roztopić na oleju, następnie dodać czosnek, rozmaryn i cebulę. Doprawić solą i pieprzem. Gotować, częściowo przykryte, do zmiękczenia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
JukonJukon
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać wino i schłodzić, następnie dodać około 1/2 szklanki wywaru i całą główkę kalafiora. Przykryć garnek i parować kalafior do bardzo miękki, o 15 protokół. Odsączyć i rozbić masą ziemniaczaną, następnie dodać pozostały bulion, mleko i ziemniaki. Doprawić gałką muszkatołową i cayenne do smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 10 minut lub tak. Puree blenderem zanurzeniowym, następnie dusić na małym ogniu, aby zagęścić do pożądanej konsystencji i dostosować przyprawy. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Podgrzać EVOO, 1/4 do 1/3 Puchar, na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać anchois i mieszać, aż stopią się w oleju. Obniżyć ogień, dodać czosnek i trochę czarnego pieprzu i wymieszać minutę lub
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Dodać bułkę tartą i gotować, aż głęboko pachnące i dobrze tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4
Zdjąć z ognia. Ostudzić i połączyć z natką pietruszki i serem. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Zupę podawać w płytkich miseczkach posypanych bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn