Zupa kalafiorowa z cebulą balsamiczną i zwiędłą sałatą
Zupa kalafiorowa z cebulą balsamiczną i zwiędłą sałatą to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz odwodnioną cebulę balsamiczną, odwodnioną sałatę balsamiczną, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Zwiędłym Szpinakiem Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą, Zwiędłe Zielenie mniszka lekarskiego z cebulą, rodzynkami i octem balsamicznym, oraz Sałata Czerwona Z Cebulą Balsamiczną dla podobnych receptur.