Zupa Kalafiorowa Stilton

Zupa Kalafiorowa Stilton
Zupa kalafiorowa Stilton to bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 246 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka dekoracji: grzanki i stilton, mleko, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Kalafiorowa Stilton, Krem z kalafiora i zupy Stilton, oraz Zupa brokułowa i Stilton.

Instrukcje

1
Cebulę, seler, i kalafior gotować na maśle w 3 1/2 - do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i seler zmiękną, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać bulion i 1 szklanka mleka i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż kalafior będzie bardzo delikatny, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
BulionBulion
MlekoMleko
3
Purée kalafior mieszamy w 2 partiach w blenderze, aż będzie bardzo gładki (zachowaj ostrożność podczas mieszania gorących płynów), następnie wracamy do oczyszczonego rondla i gotujemy na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Skrobię kukurydzianą i pozostałe 2 łyżki mleka ubić w małej misce, aż skrobia kukurydziana się rozpuści, następnie dodać do zupy i gotować na wolnym ogniu, ubijając, aż zupa będzie lekko zagęszczona, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj Stilton, śmietanę, pieprz i sól i gotuj na małym ogniu, ubijając, aż Stilton się rozpuści i zupa będzie gładka, około 1 minuty
Składniki, których będziesz potrzebować
StiltonStilton
PieprzPieprz
KremKrem
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
* Zupę można przygotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać na umiarkowanym ogniu, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn