Zupa Kalafiorowa Niskowęglowodanowa

Zupa z kalafiora Low Carb może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bulionu warzywnego, kalafior, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pizza kalafiorowa niskowęglowodanowa, Tortille kalafiorowe niskowęglowodanowe, oraz Niskowęglowodanowy kalafior smażony ryż.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło w dużym garnku na średnim ogniu i podsmażyć pory, kalafior i czosnek przez około 10 minut. Wymieszać bulion warzywny i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Zupę wyjąć z ognia. Zmiksować zupę za pomocą miksera zanurzeniowego lub miksera ręcznego. Doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać z grubą śmietaną i kontynuować mieszanie do uzyskania gładkiej konsystencji.