Zupa kalafiorowa na zimno z boczkiem i grzankami

Zupa kalafiorowa na zimno z boczkiem i grzankami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zimnej zupy kalafiorowej z boczkiem i grzankami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 930 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące łyżwy z kalafiorem, boczkiem, kaparami i grzankami, Sałatka z kalafiora posiekana z grzankami i kawałkami boczku, oraz Zupa Kalafiorowa Z Grzankami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla grzanek: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Posypać tymianek na wierzchu i doprawić solą i pieprzem, jeśli używasz. Wrzucić aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Piec do złotego i chrupiące, 10 do 12 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Na boczek: na innej blasze do pieczenia ułóż boczek w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec, aż rumiane i chrupiące, 15 do 17 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, posiekać na kawałki 1/2 cala i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
9
Do zupy: w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Dodać seler, szalotki, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, i gotować, aż miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczny, o 30 sekund. Wymieszać z rosołem z kurczaka, tymiankiem i kalafiorem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12
W partiach, puree zupę w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić zupę do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
13
Schłodzoną zupę wrzucić do miski i udekorować grzankami i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa ChłodzonaZupa Chłodzona
GrzankiGrzanki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
14
Uwaga kucharza: zupę można również mieszać za pomocą blendera zanurzeniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn