Zupa kalafiorowa: Minestra di Cavolofiore

Zupa kalafiorowa: Minestra di Cavolofiore może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 805 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sól i pieprz, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 91%. Spróbuj Zupa kalafiorowa: Minestra di Cavolofiore, Minestra (zupa Escarole i małe klopsiki), oraz Minestra (zupa Escarole i małe klopsiki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W osobnym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu i dodać kalafior. Wymieszać na dużym ogniu przez 5 minut, przyprawy, aż kalafior dopiero zaczyna się przetarg.
Dodać bulion z kurczaka, czosnek, liście laurowe, pomidory, płatki pieprzu, sól i pieprz, do smaku, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż kalafior jest miękki, o 15 protokół.
W razie potrzeby dodać wodę, aby upewnić się, że cały kalafior jest zanurzony w gorącej cieczy.
Dodać ziti do wrzącej wody i gotować, aż nie do końca zrobione.
Odcedzić i dodać do gotującej się zupy, aby zakończyć gotowanie. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.