Zupa kalafiorowa: Minestra di Cavolofiore może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 805 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sól i pieprz, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 91%. Spróbuj Zupa kalafiorowa: Minestra di Cavolofiore, Minestra (zupa Escarole i małe klopsiki), oraz Minestra (zupa Escarole i małe klopsiki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
2
W osobnym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu i dodać kalafior. Wymieszać na dużym ogniu przez 5 minut, przyprawy, aż kalafior dopiero zaczyna się przetarg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Oliwa Z Oliwek
Przyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać bulion z kurczaka, czosnek, liście laurowe, pomidory, płatki pieprzu, sól i pieprz, do smaku, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż kalafior jest miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rosół Z Kurczaka
Kalafior
Liście Laurowe
Pomidor
Czosnek
Pieprz
4
W razie potrzeby dodać wodę, aby upewnić się, że cały kalafior jest zanurzony w gorącej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Woda
5
Dodać ziti do wrzącej wody i gotować, aż nie do końca zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ziti
6
Odcedzić i dodać do gotującej się zupy, aby zakończyć gotowanie. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zupa
7
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Kurczaka
9
Usuń kurczaka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
10
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Pieprz
Warzywa
Marchew
Cały Kurczak
Pietruszka-nać
Seler
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia
Garnek
11
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.