Zupa Kalafiorowa

Zupa Kalafiorowa
Zupa kalafior może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bulion z kurczaka, świeże liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora, oraz Purple Passion Soup! Zupa kalafiorowo-ziemniaczana.

Instrukcje

1
W dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu dodaj masło i pory i gotuj, aż pory będą miękkie, 5 do 7 protokół. Gdy pory będą miękkie, dodaj mąkę, dobrze mieszając i gotuj, aż cała mąka zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać bulion, kalafior i ziemniaki i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Po zagotowaniu zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Wyjąć z ognia i ostudzić na około 5 minut.
4
Dodać zupę, partiami, do robota kuchennego lub blendera i puree. Powrót zupy do oryginalnego rondla na średnim ogniu, dodać śmietanę i doprowadzić do duszenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 do 12 minut, aby zupa zgęstniała. Wymieszać z szałwią. Zupę przełożyć do miseczek i udekorować estragonem lub szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn