Zupa jęczmienno-wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,72 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, jęczmień perłowy, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodaj cebulę, marchew, i seler na patelni; gotować 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Podczas gdy warzywa gotują, podgrzać pieczeń wołową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić, odrzucając kapiele. Pokroić wołowinę na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa
Warzywa
Wołowina
4
Czosnek wymieszać z warzywami; gotować 30 sekund. Wymieszaj wołowinę, jęczmień i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 40 minut lub aż jęczmień i warzywa są miękkie, mieszając od czasu do czasu.