Zupa jęczmienno-fasolowa z Frankami

Zupa jęczmienno-fasolowa z Frankami
Przepis Zupa Jęczmienno-fasolowa z Frankami może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 11 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 40. Mieszanka oscar mayer wybiera nieutwardzone angus bun-length Franks wołowiny, qt. woda, Lea & Perrins sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa fasolowa z jęczmieniem, Zupa fasolowo-jęczmienna, oraz Zupa fasolowo-jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz składniki w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu. Kryć się.
3
Dusić na średnim i małym ogniu 15 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia5
Magazyn