Zupa jęczmienno-fasolowa z Frankami
Przepis Zupa Jęczmienno-fasolowa z Frankami może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 11 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 40. Mieszanka oscar mayer wybiera nieutwardzone angus bun-length Franks wołowiny, qt. woda, Lea & Perrins sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa fasolowa z jęczmieniem, Zupa fasolowo-jęczmienna, oraz Zupa fasolowo-jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu. Kryć się.
Dusić na średnim i małym ogniu 15 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając.