Zupa Jęczmienna Z Warzywami Korzeniowymi

Zupa Jęczmienna Z Warzywami Korzeniowymi
Need a wegańskie danie główne? Zupa jęczmienna z warzywami korzeniowymi może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 693 kalorie, 16G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jęczmienia perłowego, kostki bulionowe warzyw, koperek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa jęczmienna z kaczką Confit i warzywami korzeniowymi, Gulasz wołowy (Żubr) i jęczmienny z warzywami korzeniowymi, oraz Zupa Warzywno-Jęczmienna Z Boczkiem dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn