Zupa Jęczmienna Z Grzybów Wołowych

Zupa Jęczmienna Z Grzybów Wołowych
Zupa jęczmienna z grzybów wołowych trwa około 3 godziny i 25 minut od początku do końca. Za $2.8 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 11g tłuszczu i w sumie 436 kalorii. 125 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają grzybów, bulionu wołowego, marchwi i selera. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką ocena 99%, to danie jest wyjątkowe. Podobne przepisy to Zupa grzybowa, jęczmienna i wołowa, Zupa z pieczonej wołowiny, grzybów i jęczmienia, oraz Zupa z pieczonej wołowiny, grzybów i jęczmienia.

Instrukcje

1
Gotuj mięso z gulaszu wołowego na dużej patelni na średnim ogniu, aż całkowicie się zrumieni, 5 do 7 minut; przełóż do dużego garnka do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Rozgrzej olej roślinny na tej samej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę, seler i marchewkę w gorącym oleju, aż cebula będzie miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj mieszankę warzywną do wołowiny w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wlej bulion wołowy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Wymieszaj jęczmień perłowy z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień PerłowyJęczmień Perłowy
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
6
Umieść zupę na średnim ogniu, gotuj na wolnym ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie całkowicie miękka, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
7
Wymieszaj grzyby przez zupę; gotuj jeszcze 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn