Zupa jarzynowa ze słodką bazylią
Przepis Zupa jarzynowa ze słodką bazylią można zrobić w około 55 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i cały 30 przepis ma 334 kalorie, 12g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. 415 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz do 6 pomidory, fasolka szparagowa, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Zupa jarzynowa z sosem Bazyliowo-czosnkowym, Zupa jarzynowa zielona z pesto cytrynowo-bazyliowym, oraz Zupa z warzywami korzeniowymi z boczkiem i olejem bazyliowym.
Instrukcje
Pokroić pory, ziemniaki, cebula, seler, cukinia, zielona fasola, i marchew w kostkę 1/4 cala.
Ugotuj warzywa: w 6-litrowym garnku połącz 3 łyżki oliwy z oliwek z 3 łyżkami wody.
Dodać warzywa i gotować na średnim ogniu, aż cała woda odparuje. Nie brązuj warzyw.
Dodać wywar do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 30 protokół.
Pomidory, bazylia, czosnek i pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek włożyć do robota kuchennego. Puls do przecieru.
Przecier wymieszać z gotowaną zupą. Nie pozwól, aby zupa wróciła do wrzenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i kilkoma kroplami Tabasco.
Zupę podawać na ciepło lub na zimno.