Zupa jarzynowa z bazylią i sosem czosnkowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka tymianku, liść laurowy, fasola lima baby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, Makaron Warzywny Bazyliowo-Czosnkowy Z Winegretem Balsamicznym, oraz Zupa jarzynowa ze słodką bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odciąć łodygi kopru włoskiego równo z żarówką, odrzucając je i odciąć wszelkie twarde zewnętrzne warstwy z żarówki. Koper posiekać na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
2
Gotować pancetta w oleju w 7-do 9-quart ciężkiego garnka na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zaczyna się brązowy, 5 do 7 minut. Wymieszać koper włoski, cebula, rzepa, marchew, i kapusta i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zwiędnie, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Kapusta
Marchew
Koper Włoski
Rzepa
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj skórkę serową, Kabaczek, ziemniaki, gałązki tymianku, liść laurowy, sól i wodę i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianek
Liście Laurowe
Ser
Ziemniak
Nóż Do Obierania
Woda
Wołowina
Sól
4
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
5
Dodaj Lima beans, fasola szparagowa, i cannellini i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół. Odrzuć skórkę sera, gałązki tymianku i liść laurowy. Szpinak wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
świeży Tymianek
Fasola Szparagowa
Fasola Lima
Warzywa
Liście Laurowe
Szpinak
Ser
Wołowina
1
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z solą (lub funt z moździerzem i tłuczkiem). Zmiksuj z bazylią w robocie kuchennym, aż bazylia zostanie drobno posiekana.